Присяга на вірність

Юрій ОЛЕНЕЦЬ, “Україна і час”

|

12 травня у Галицькому з`єднанні Внутрішніх військ МВС України відбувся урочистий ритуал складання військової присяги.

Військовослужбовці молодого поповнення відтепер забезпечуватимуть охорону громадського порядку і їх залучатимуть до конвоювання засуджених, підсудних та небезпечних злочинців у Львівській, Тернопільській, Рівненській і Закарпатській областях. Присягу склало 87 осіб, більшість з яких — вихідці зі Східної України.

В урочистостях з нагоди складання присяги від Управління Західного територіального командування взяв участь заступник начальника управління полковник Володимир Рощин та ветерани військової частини 3002 Галицького з`єднання. З напутнім словом до молодих солдатів звернулися і їхні батьки.

“Деякі мами новобранців зі східних областей України розповідали, що дуже хвилювалися, коли дізналися, що їхні сини служитимуть на Львівщині, — говорить Вадим Голуб, начальник групи зв`язку з громадськістю та ЗМІ Управління Західного територіального командування Внутрішніх військ МВС. — Але коли їхні діти побули якийсь час у Галицькому з`єднанні, готувалися до присяги, провели необхідні початкові заняття, то тепер і самі солдати, і їхні батьки змінили свою думку про регіон й абсолютно не шкодують про те, що потрапили служити саме сюди”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *