Юрій Ситник, голова ради товариства «Технопарк ЛЗТА»: «Ми готові були профінансувати відселення з Соборної, 15»

|

«Згідно з договором, який ми уклали з міською радою, ми зобов’язувалися провести протиаварійні роботи в будинку на Соборній, 15 та профінансувати відселення мешканців. Але самими механізмом відселення мало займатися управління житлово-комунального господарства.

Це означає, що міська рада має нам дати номер рахунку, на який ми маємо переказати кошти. І з того рахунку потрібно купити квартири. Утім, ми не знаємо, скільки людям треба того житла, по-друге, ми не є ріелтерською фірмою, яка шукатиме квартири. Фінансові зобов’язання ми готові були виконати і витратити на відселення 800 тисяч доларів.

Крім того, ми не раз зверталися з листами до міської ради з проханням роз’яснити нам порядок відселення. Відповіді не отримали жодної. В результаті маємо ситуацію, яка склалася сьогодні – сім’я з будинку на Соборній прийшла жити в міську раду.

В одній із газет міський голова Андрій Садовий сказав, що не знаходить спільної мови з «Технопарком» і що в нього є інший інвестор, який може займатися тим будинком. Оскільки ми, справді, спільну мову не знайшли з мером, то вирішили взагалі відмовитися від договору оренди».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *