Прийняття від Садового і Кіт

|

5 травня з нагоди святкування Дня міста-2007, міський голова Львова п. Андрій Садовий із дружиною п. Катериною Кіт-Садовою мали честь запросити на прийняття, що відбувалося в Львівському палаці мистецтв.

В разі відмови можна було зателефонувати за телефоном 72-00-91. Але ніхто не задзвонив. Як інформує сайт „Вголос”, на згадану урочистість запросили 720 поважних осіб, кожній з яких п. Садовий із дружиною на вході потиснув руку (декому — дві). Із родзинок були не першої свіжості червоний килим (чисто як у Каннах), горілка „Хортиця”, коньяк (так собі), вино (нічого собі), заливна і фарширована риба, шашлики з курагою, депутат Дмитро Павличко, римувальниця поетичного слова Рута Вітер і картина маловідомого художника „Юля — змієборець”… Кишки і бульйону не давали. Грала жива музика. Підприємці, журналісти і політики спілкувались, обговорюючи вбрання, зачіски і фігури присутніх дам. Андрій Садовий під час своєї промови, очевидячки, хвилюючись, якось рекламно сказав: „Я сьогодні дуже приємний”, чим викликав ледь помітну хвилю неоднозначних роздумів. Привітальне слово до громади сказав і римо-католицький кардинал Яворський. Кожна поважна особа коштувала організаторам 85 гривень. Порахуємо:

61 200 гривень, або 12 240 доларів США. Всю цю суму, стверджують у міській раді, виклав із власної кишені львівський бургомістр Андрій Садовий без залучення спонсорів. До речі, усього на святкування Дня Львова витратили 240 тис. грн.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *