Тест: Скажи, як твої справи?

|

По c постерігайте за собою, як ви відповідаєте на звичайне запитання: “Як справи?”. Виявляється, за стилем ваших відповідей можна говорити про деякі риси вашої особистості .

Отже, уявіть, що ви випадково зустріли знайомого і він цікавиться: “Як справи?”. Яка із шести відповідей найбільш характерна для вас:

1. Докладно розповідаю про своє життя.

2. Відповідаю: “Хіба по мені не видно, що погано!”

3. Зітхаю, мовляв, гірше не буває!

4. “Прекрасно! А як у тебе?”

5. “Чому тебе раптом зацікавили мої справи?”

6. “ Усе нормально” і переводжу розмову на іншу тему.

Відповідь № 1. Для вас не важливо, що подумає співрозмовник, який змушено вислуховує вашу розповідь. Ви слухаєте тільки себе. Це дуже е гоїстично , люди можуть почати вас уникати.

Відповідь № 2. Ви перебуваєте у стані постійного роздратування і, намагаючись від нього позбутися, переадресовуєте його іншим людям. Не варто так реагувати — співрозмовники ні в чому не винні.

Відповідь № 3. Ви любите , щоб вас пожаліли, поспівчували вам. Не набридло ще бути нещасливим ? Поки не навчитеся поводитися як щаслива людина – удача буде вас уникати.

Відповідь № 4. Ви дуже гарний слухач, і люди довіряють вам свої секрети. Залишилося тільки повправлятися в ораторському мистецтві — ви не дуже гарний оповідач.

Відповідь № 5. Ви почуваєте себе беззахисним , перебуваєте в постійній тривозі, песимізмі . Розслабтеся та усміхніться — нічого страшного вас не запитують .

Відповідь № 6. Вам звикли довіряти, хоча ви досить закриті і скупі на слова. Але вас люблять за гарний настрій і вольовий характер. Будьте відкритішими. Не шукайте бар`єрів між собою і співрозмовником, і вас будуть любити ще більше.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *