Володимир Зуб, начальник управління охорони здоров’я: «Закликаю літніх людей та хворих на серцево-судинні захворювання не брати участі в масових заходах»

|

«Я просив би всіх львів’ян розумно зіставити свої бажання щодо участі в масових заходах з можливостями свого організму. Це стосується насамперед літніх людей і тих, які страждають на хронічні серцево-судинні захворювання.

І холодна, і тепла погода можуть сприяти загостренню серцево-судинних захворювань. Центр буде перекрито, люди пересуватимуться пішки, тому треба бути розважливими щодо фізичних навантажень. Надмірні навантаження теж можуть призвести до загострення серцево-судинних захворювань.

Я звертаюся до батьків, у яких є маленькі діти. Торік ми спостерігали, коли в натовпі ввечері батьки носили дітей. Діти сплять, плачуть. Скільки дітей було затиснуто в натовпі? Треба зважати, чи варто ризикувати йти туди, де великий натовп, потрібно зважати на можливості дитини переносити такі емоційні й фізичні навантаження.

Хотів би звернутися до львів’ян, які п’ють пиво і кидають під ноги пляшки. Минулого року була велика кількість людей з порізами ступні. Одні кидають пляшки, вони б’ються, інші – на них наступають».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *