До Дня Львова приберуть центр міста

Наталя ЧИЖ, „Новий Погляд”

|

Галицька адміністрація міста Львова взяла в оренду дві вакуумні машини, які впродовж двох днів прибиратимуть центральну частину міста від пилу та сміття.

Про це повідомила під час прес-конференції голова Галицької адміністрації Ірина Маруняк. За словами Ірини Михайлівни, така оренда обійдеться місту у 5 тисяч гривень. «Дороги прибиратиме велика вакуумна машина, яку ми взяли в оренду у Калушської фірми, а мала машина прибиратиме тротуари та вузькі вулички. Її нам надали із Ужгорода безкоштовно», – зазначила пані Маруняк.

Окрім того, на сьогодні йде мова про закупівлю двох-трьох вакуумних машин для потреб міста. На це, за словами директора департаменту житлового господарства Марії Желіско, у бюджеті розвитку міста передбачено 3 мільйони гривень. «Сьогодні оголошено тендер на закупівлю спецтехніки для міста Львова. Ми запрошуємо до участі різні фірми для виявлення найкращого варіанту. Єдине, що можу сказати, малу вакуумну машину, яку ми взяли в оренду на цих два дні ми купуватимемо точно», – додала пані Желіско. Приблизна ціна такої покупки становитиме 800 тисяч гривень.

Варто зазначити, що на сьогодні наше місто забезпечене технікою для прибирання всього лиш на 1/5.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *