Затримка — у поганій грі

Ярослав БІЛЯЧ, «Ратуша»

|

У травні цього року відомий футболіст зі Львова, що нині є одним із тренерів київського „Динамо”, Олег Лужний планував провести у своєму рідному місті прощальний поєдинок.

Однак уже доволі великий відрізок часу Олегу і футбольному функціонерові Шандору Варзі, що займається організацією матчу, не вдається домовитися зі всіма дійовими особами цього спортивного десерту про час прощального поєдинку Лужного.

Отож, дата проведення матчу і до цього дня залишається нез’ясованою. Все через не зовсім виразну гру лондонського „Арсеналу”. Решта дійових осіб — футболісти київського „Динамо”, а також екс-партнери Олега Лужного по клубах, збірних СРСР і України вже дали попередню згоду.

„На жаль, поки що конкретна дата прощального матчу Лужного не визначена. Якщо раніше все ускладнювалося щільним турнірним графіком лондонського „Арсеналу”, то зараз у лондонців виникли інші проблеми. За останній час „каноніри” програли три матчі поспіль, клуб переживає непрості часи, тому їм зараз не до обговорення графіка зустрічей, тим паче, товариських”, — розповів „Спорт-Експресу” агент ФІФА Шандор Варга.

„Кілька днів тому ми зустрічалися з тренером „канонірів”. Арсен Венгер прихильно поставився до пропозиції провести в Україні прощальний матч. Домовилися про те, що матч обов’язково відбудеться, щойно в календарі „Арсеналу” з’явиться „вікно”. Лондонці приїдуть основним складом. Колишні партнери по команді цінують Лужного як товариша, хорошого футболіста”, — додав пан Варга.

Попередньо погодилися на участь у святі колишні партнери Олега по збірних СРСР Андрій Канчельскіс, Віктор Онопко, Олександр Мостовий. Також погодилися зіграти колишні партнери Олега по „Арсеналу” Деніс Бергкамп, Марк Овермарс, Нванкво Кану. Київське „Динамо” теж обіцяло привезти й основний склад, і ветеранів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *