Віра Лясковська: „У „Західній нафтовій групі” працюють нечесно...”

Юрій РУДЕНКО, «Ратуша»

|

Аби оприлюднити всі перипетії справи з незаконного захоплення земельних ділянок під будівництво заправок у нашому місті, кореспондент „Ратуші” побував на черговому судовому засіданні у Львівському апеляційному господарському суді.

Під час судового засідання„Західна нафтова група” намагалася примусити Львівську міську раду дозволити будівництво на захоплених ділянках. Рішення суду про перенесення розгляду справи прокоментувала депутат Львівської міської ради Віра Лясковська:

— На судовому засіданні представники Львівської міської ради попросили відкласти слухання справи, оскільки щодо фальсифікації документів на ці земельні ділянки відкрито кримінальну справу, триває слідство, — розповіла Віра Дмитрівна. — Та, на жаль, на цей фактор не зважили судді, які мотивували свою відмову тим, що зазначена кримінальна справа не завершена, а її матеріали не передані до суду. Та феміда все ж відклала слухання справи, щоб юристи міської ради могли докладніше обґрунтувати докази того, що законного набуття права власності на згадані земельні ділянки „Західною нафтовою групою” не відбулося, оскільки фірма „Галицькі страви”, фактично, продала їй сфальсифіковані документи на неіснуючі ділянки.

Загалом же, в цій ганебній справі з підробки документів усе шито білими нитками, і дуже вже мало віриться в те, що така солідна фірма, як „Західна нафтова група”, (керівник п. Єремеєв), могла так „наколотися” й оптом купити у „Галицьких страв” неіснуючі земельні ділянки. Невже вони не знали, що „Галицькі страви” у 2005 році купили в міста не 15, а лише 5 земельних ділянок (2,5 га), й усього лише за 1 млн 200 тис грн для „розвитку” свого бізнесу. Складається враження, що у „Західній нафтовій групі” працюють нечесні люди. Якби спільне українсько-англійське підприємство „Західна нафтова група” справді піклувалося про свій бізнесовий імідж, то мало б перепросити львів’ян і припинити спроби незаконно захопити землю, або ж подати до суду на „Галицькі страви” за продаж „липових” ділянок. Та наразі ані першого, ані другого не зроблено, і юристи цього СП уперто намагаються „нагріти” місто. Цікаво, чи знають про це засновники цієї структури з англійського боку?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *