Міський голова та виконком ЛМР порушують Закон “Про житлово-комунальні послуги”

Віктор ЧАРНОМСЬКИЙ, «Ратуша»

|

За позовом члена Громадського форуму Львова В. Канишина Галицький районний суд м. Львова виніс постанову та ухвалу щодо дії (бездіяльності) виконавчого комітету ЛМР у зв’язку з невизначенням ним виконавців житлово-комунальних послуг.

В ухвалі суду зазначено: „Довести до відома міського голови Львова та виконавчий комітет Львівської міської ради для прийняття заходів щодо усунення зазначених недоліків та вжиття заходів реагування до осіб, винних у невиконанні вимог Закону України “Про житлово-комунальні послуги” від 24 червня 2004 року, посилення контролю і відповідальності посадових осіб житлово-комунальних підприємств за станом укладення договорів про надання послуг з утримання будинків і споруд та прибудинкової території у відповідності до вимог Закону України “Про житлово-комунальні послуги”.

У зв’язку з вищенаведеним депутат від БЮТ, член Громадського форуму Львова Т. Дяків подав звернення до міського голови та депутатського корпусу, у якому заявив: „Як депутат, обраний за списками БЮТ, діючи відпо­відно до виборчої програми, повідомляю, що проти кожної посадової особи виконавчих органів Львівської міської ради, яка буде ухилятися від добровільного виконання названих судових рішень буде порушена справа в суді про притягнення до відповідальності за порушення Присяги службовця місцевого самоврядування”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *