Політичний шлюб із розрахунку?

Павло МУЗИКА, “Україна і час”

|

Марта Качинська, донька президента Польщі Леха Качинського, вийшла заміж за Марчина Дубенецького, юриста і функціонера Союзу демократичних лівих сил (СДЛС) Поморського воєводства.

У зазначеному факті нібито нічого дивного немає, але річ у тім, що саме ця партія сьогодні перебуває у непримиренній опозиції до влади.

СДЛС був правлячим до осені 2005 року і вважається головним конкурентом та супротивником створеної братами Качинськими партії “Закон і Справедливість”, яка перебуває наразі при владі.

Це вже другий шлюб Марти Качинської. Зі своїм першим чоловіком вона розлучилася наприкінці 2006 року і залишилася сама з дочкою Євою. З другим чоловіком Марта знайома ще з часів спільного навчання у Ґданському університеті. Він — син Марека Дубенецького, одного з найвідоміших діячів цієї партії у Ґданську і в усьому Поморському воєводстві.

Незважаючи на політичні розбіжності між новим чоловіком Марти Качинської та її батьком, президентом Польщі, молоді ще до весілля кілька разів відвідували заміську резиденцію глави держави на Гельській косі, де зустрічалися з Лехом Качинським. Одруження відбулося у Ґданську у вузькому сімейному колі. Жодних проблем наразі не виникає.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *