Музичне правосуддя на львівській сцені

Вікторія ДИМОЧКІНА, “Україна і час”

|

Російський мюзикл “Чикаго” завершив свій український тур у Львові, презентуючи шоу 23 квітня у Львівському національному академічному театрі опери та балету імені Соломії Крушельницької.

Виставу мали змогу побачити жителі міст Харкова, Донецька, Запоріжжя, Кривого Рогу. Головні ролі виконують: Наталя Громушкіна (відома за серіалом “Приречена стати зіркою”) і популярна співачка Анастасія Стоцька. Слід наголосити, що трупу мюзиклу організувала Наталя Громушкіна.

У глядацькій залі Оперного театру не було жодного вільного місця. Вистава мала незвичайний успіх, оплески лунали стихійно. Особливе захоплення у глядачів викликало “Тюремне танго” у виконанні шістьох довгоногих красунь.

Хочеться відзначити гру улюблениці публіки Наталі Громушкіної — не потребує коментарів. У роботі акторки немає фальші, оскільки вона не грає, а живе на сцені. Артисти зачаровували глядачів майстерним виконанням: дами в колготках у сіточку, чоловіки в “чаплінських шапках” із сигарами. Пластики та естетики цього вечора на сцені Оперного не бракувало. Спостерігаючи за реакцією глядачів у залі, які здебільшого приходять до театру як до джерела надії, склалося враження, що вони до останньої хвилини очікували оптимістичного фіналу, тому не були розчаровані побаченим.

Після завершення вистави я зустрілася з Анастасією Стоцькою і була приємно вражена тим, що ця талановита людина — дуже скромна, ввічлива й лагідна.

— Ви перший раз у Львові?

— Другий. Раніше була у Львові з Філіпом Кіркоровим, але, на жаль, не змогла побачити ваше місто жодного разу. Після вистави я терміново вилітаю до Москви, де відбуватимуться зйомки програми “Зірки у цирку”.

— Які у вас враження від львівської публіки?

— Шикарно, дуже красивий театр. Потішила кількість людей у залі, які дуже гарно нас приймали.

— Поділіться новинами з вашого творчого життя.

— Запитання щодо моїх планів або першого диска — до продюсера. Я людина невільна і мушу робити те, що мені пропонують.

— У вас новий продюсер?

— Не зовсім так. Дмитро Клімашенко є моїм продюсером з української сторони, але Філіп Кіркоров надалі залишається моїм продюсером до завершення контракту.

— Як триває співпраця з Дмитром Клімашенком?

— Ми записали п`ять пісень, готуємо їх до розкрутки. Тішить те, що у Діми є велике бажання попрацювати зі мною, і добре, що це бажання взаємне. Основна робота почнеться тоді, коли у мене завершиться контракт з Філіпом Кіркоровим.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *