Небезпечні клієнти

Юрій ОЛЕНЕЦЬ, “Україна і час”

|

У середу близько третьої години ночі львівські даішники схопили на гарячому трьох озброєних зловмисників, які намагалися пограбувати касу попереднього продажу авіа- та залізничних квитків, що на вулиці Гнатюка у Львові.

Автоінспектори, які несли чергування у цій частині міста, помітили чоловіка, який стікав кров`ю та волав про допомогу. Вони підійшли до нього. З`ясувалося, що це охоронець каси. Потерпілий повідомив правоохоронцям, що кілька хвилин тому на його об`єкт напали озброєні грабіжники і що вони перебувають усередині. Аби затримати зловмисників, даішники викликали на поміч своїх колег та негайно заблокували вихід із кас. А коли прибула підмога, зайшли до приміщення.

Як повідомили “УіЧ” в обласному управлінні ДАІ, автоінспектори схопили грабіжників у момент, коли ті готувалися до втечі. Під час огляду приміщення кас правоохоронці виявили два зламані сейфи та сумки з грошима, викрадену документацію, мобільний телефон і револьвер типу “Наган”. Його автоінспектори знайшли у коридорі. Тепер усі затримані, а це двоє львів`ян та один мешканець Сокальщини, перебувають під вартою у Галицькому райвідділі міліції. До речі, свого часу зловмисники вже відбували ув`язнення.

За попередніми даними, на місце події грабіжники приїхали автомобілем “Дачія-Логан”. Вони зайшли до приміщення як звичайні клієнти, а коли каси почали зачиняти, причаїлися в туалеті і просиділи там до другої години ночі. Потім вийшли з “укриття” й напали на охоронця. Коли ж той почав чинити опір, вистрелили йому в ногу і вже пораненого зв`язали. Охоронцю, на щастя, вдалося звільнитися та вибігти на вулицю.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *