Полювання на Гаррі

Віталій ПАВЛИШИН, “Україна і час”

|

Усама Бен Ладен дав особисту вказівку захопити в полон престолонаслідника Великобританії.

“Найбільшого скандаліста” королівської родини, молодого й енергійного принца Гаррі ніяк не можуть відмовити від поїздки в гарячу точку планети. Вояка голубої крові повен бажання разом зі своїм полком королівських гусарів “Блюз енд Роялз” долучитися у травні до механізованої бригади британського контингенту в Іраку.

Такий факт не пройшов повз увагу ватажка терористичної організації Аль-Каїда Усами бен Ладена. Терорист номер один у світі віддав бойовикам особисте розпорядження захопити принца Гаррі, причому бажано це зробити відразу після прибуття високоповажного англійця до Іраку для проходження військової служби.

Щоправда, командування британської армії ще не втратило надії “відмовити” від служби в Іраку принца, який стоїть третім у списку престолонаслідників Об`єднаного Королівства. Для цього проведено серію спеціальних брифінгів.

За твердженням військових командирів, ситуація у близькосхідній країні стає все небезпечнішою, тому принц виявиться “привілейованою мішенню”. Як альтернативний варіант штаб армії пропонує взагалі відкласти відправлення до Іраку всього елітного підрозділу, у складі якого повинен проходити службу принц Гаррі.

Одночасно з цим газета Sunday Express з посиланням на власні джерела повідомила, що з Афганістану на південь Іраку для “полювання на Гаррі” таліби скерували спецпідрозділ снайперів. В Афганістані останніми місяцями вони були залучені до боїв з добірними підрозділами морської піхоти Великобританії. Проте така інформація йде врозріз із повідомленнями про плани захопити особу королівської родини в полон, адже вправні снайпери зазвичай живими не залишають.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *