Сергій Смірнов, депутат Львівської міської ради, фракція „Реформи і Порядок”: «Звіт виконкому на завтра не підготовлений»

|

«На завтрашнє засідання міської ради внесено загальний звіт виконкому Львівської міської ради, проте станом на сьогодні він є не підготовлений і навіть отримати його депутатам на руки для ознайомлення немає жодної змоги. Сприймати „на слух” такі важливі і об’ємні речі, принаймні, нелогічно. Відтак, логічно було б дати можливість виконкому підготувати цей звіт і винести його на розгляд ради через два тижні.

Натомість завтра рада мала б нарешті заслухати звіт виконкому щодо роботи в сфері теплопостачання. Нагадаю, це мало відбутися ще два тижні тому, проте з незрозумілих причин звіт не був внесений в порядок денний засідання. Крім того, завтра мала б також слухатися інформація про наповнення міського бюджету, адже саме таке рішення з ініціативи депутатської комісії планування бюджету і фінансів було прийнято на минулому засіданні ради.

Тим паче, що ситуація з бюджетом розвитку далека від ідеальної. Зі 180 мільйонів за майже три місяці міська скарбниця отримала лише трохи більше 4 мільйонів гривень, тобто 2,5% від запланованої суми. А від цих коштів залежить життєдіяльність міста, благоустрій доріг, об’єктів міської господарки, програми освітлення… Чи вдасться їх виконати при таких темпах надходжень – велике питання. Саме тому ці речі повинні стати предметом розгляду завтрашнього засідання».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *