Петро Писарчук, народний депутат України: «Людей треба привчити відповідати за свої слова і вчинки»

|

«У матеріалах тижневика «Суботня пошта» мене настирливо і безпідставно звинувачували в тому, що я не реагую на побиття головного редактора Рустама Курбанова. Хоча які я мав підстави втручатися, коли ситуація стала предметом розслідування правоохоронних органів? Як на мене, то це була спрямована мета спровокувати мене – от тільки не знаю, до чого. Щоб я захищав Курбанова чи щоб я став на бік підприємця Зеленого, який був другим учасником конфлікту?

Ясна річ, мені прикро, що треба судитися з газетою. Але якось треба привчити людей відповідати за свої слова і вчинки, іншого механізму нема.

Я за свободу преси, але за свободу, яка б усе-таки не принижувала честі й гідності людей. Бо коли преса буде інструментом розправи над інакомислячими, то буде дуже недобре. У матеріалах «Суботньої пошти» постійно підкреслювали чомусь, що я член Партії регіонів. Мовляв, бачите, яка та Партія регіонів, і той Писарчук…

Конфлікт Курбанова і Зеленого приватний, журналіст не виконував на ринку жодних редакційних завдань. За інформацією, яку я маю від свідків, Курбанов був дуже неправий, вів себе зверхньо і хамовито щодо Зеленого. Але нехай цьому дають оцінку правоохоронні органи».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *