Олег Немчінов, депутат облради від УНП: «УНП вже пів року обговорює доцільність відновлення райрад у Львові»

|

«УНП у Львові вже близько пів року обговорює із спеціалістами доцільність відновлення райрад у м. Львові, як з економічної точки зору, так і з точки зору чинного законодавства. Ця ідея з’явилася в УНП ще задовго до виникнення тарифного конфлікту – на етапі обговорення нової структури Львівського міськвиконкому, у якій було послаблено роль райадміністрацій.

Відновлення у м. Львові районних рад є давно назрілим фактом. Адже централізація всієї влади у Ратуші і наявність райадміністрацій у ранзі управлінь міськради, замість повноцінних районних рад та виконкомів, ускладнює громадянам вирішення багатьох насущних проблем.

А останні віяння, щодо виведення із підпорядкування райадміністрацій управлінь соцзахисту і праці та відділів освіти, взагалі виглядає, як на мене, достатньо загрозливо для ефективного управління цими галузями. Тому треба ставити собі за мету реалізацію в повному обсязі Закону України “Про місцеве самоврядування” та відновлення районних рад із відповідним перерозподілом повноважень та збереженням існуючої штатної чисельності службовців органів місцевого самоврядування у м. Львові».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *