Ганна Герман, народна депутатка України від Партії регіонів: «Львів перший сказав те, чого не говорить ніхто»

|

«Ми задоволені тим, що у Львові керуються тими реаліями, які є і що у Львові думають не лише про нинішній день, а про те, що прийде весна, літо, осінь і наступна весна, і що не можна загробити житлово-комунальне господарство популістськими методами.

Ми задоволені, що це прийнято в демократичний спосіб, що Львів продиктував нову політичну моду – не піддався тій такій загальній популістській хвилі, а сказав, як завжди в історії, – перший сказав те, що не говорить ніхто. Львів сказав: так, нам це потрібно, нам потрібні саме такі тарифи, бо ми повинні жити, думати про реформування житлово-комунального господарства, а не про нинішній день, коли на хвилі популізму можна здобути одноденну любов народу, яка дуже швидко закінчиться, коли прийдуть нові виклики, які може дати наступна зима.

Я би не сказала, що Львів запровадив нову політичну моду – відмову від популізму, можливо, не так голосно, але львівське слово знову було проти течії, і Львів сказав щось таке, до чого через кілька місяців, можливо, дослухається вся Україна. Особисто мене це дуже порадувало. Я знову впізнала Львів».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *