Юрій Гудима, голова фракції БЮТ у міській раді: «Піар є піар, але насамперед ми переживаємо за малозабезпечене населення»

|

«БЮТ довів, що тариф на теплопостачання не є економічно обґрунтованим. Було створено комісію, яка напрацювала всі необхідні підрахунки. Нам закидають, що комісія не фахова. Це неправда. Комісія напрацювала документи, але ж ніхто з депутатів, крім БЮТ, не хоче слухати ці напрацювання і говорить зворотне. Через те й затягуються сьогоднішні переговори лідерки БЮТу Юлії Тимошенко зі Садовим. До речі, згідно з напрацюваннями, тариф можна знизити на 20 %, але чомусь решта фракцій кажуть, що ми займаємося піаром. Піар є піар, але ми насамперед переживаємо за малозабезпечене населення. Вони також кажуть, що переживають, але не голосують.

Дивно, адже майже весь депутатський корпус заявляє, що тариф – економічно не обґрунтований і його треба змінити, але сьогодні чомусь відмовляються голосувати за зниження тарифу. Я б не сказав, що відбуваються кулуарні розмови. Тимошенко веде переговори з Садовим, адже він міг переглянути цей тариф ще 14 грудня. Ще тоді міський голова говорив, що запросить аудиторську компанію, яка перевірила б правильність нарахувань тарифу. Думаю, що Тимошенко, власне, запевняє мера Львова, що він мав би це зробити вже давно, тоді б не виникло такої, як сьогодні, ситуації.

Я не бачив нині Юлії Володимирівни, адже відбувалася розмова голів фракції зі Садовим. Кажуть, що треба чи то 70, чи то 50 мільйонів гривень для компенсації зниження тарифу. Якщо буде голосування, нам треба стояти до кінця. Ми вимагатимемо поіменного голосування. Хай мешканці бачать, хто як голосує і кого вони обирали».

.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *