Володимир Новацький, директор ТзОВ «Луцький магазин цінних паперів»: «У Львові мене вразив міліцейський «бєспрєдєл»

|

«Моє товариство «Луцький магазин цінних паперів» зареєстрований в 1998 році і проводить діяльність, пов’язану з торгівлею цінними паперами. Ми маємо ліцензію Державної комісії з цінних паперів, яка діє по всій території України. Це означає, що я маю право купувати акції в будь-якій області.

Я бував і в центральних і в східних областях України. Зажди, коли йдеться про купівлю акцій, хтось виявляється незадоволений. Але те, з чим я стикнувся у Львові …мене вразив міліцейський «бєспрєдел».

Уявіть собі, я керівник підприємства, яке отримало замовлення купівлі акцій ВАТ «Галбуд», одного дня до мене приходить міліція і вилучає комп’ютер з важливою інформацією. Там були відомості не тільки про «Галбуд». А про інших моїх клієнтів. Тепер я переживаю, щоб ця історія не зашкодила і їм.

Моє прохання до міліції дати мені якийсь документ, який би пояснив, чому в мене забрали комп’ютер, просто проігнорували.

Після вилучення, робота нашого товариства на деякий час була паралізована стосовно купівлі акцій «Галбуду». А через сім днів у газеті директор ВАТ «Галбуд» Олексій Луців розповідав про інформацію на тому комп’ютері.

Як так може бути, щоб хтось щось написав, а міліція прийшла, забрала ноутбук і ще в чомусь мене звинуватила? Все має робитися законно».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *