Олег Мацех, координатор ГФЛ: «Колектив Центру репродуктивного здоров’я не винен у ситуації, що виникла з лікарнею відновного лікування»

|

«Громадський форум Львова підтримав вимоги колективу лікарні відновного лікування щодо її збереження, як унікальної мережі медичних закладів.

ГФЛ готовий підтримувати вимоги працівників лікарні відновного лікування щодо її збереження, як цілісного комплексу. Відповідно забезпечення нормальних умов праці і процесу лікування, наприклад шляхом надання лікарні перших двох-трьох поверхів госпіталю у Винниках.

Щодо вимог колективу негайного повернення лікарні у колишнє приміщення на вулиці Короленка, 9, то порушуватимуться інтереси та права колективу Центру репродуктивного здоров’я. Він не винен у ситуації, що склалася. Відповідно Громадський форум Львова в цьому випадку не готовий підтримувати інтереси лише одного колективу, це суперечить його принципам.

Працівники лікарні були обдурені, їхні права порушені, і ніхто не може забороняти чи перешкоджати колективу відстоювати свої права».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *