Василь Павлюк, депутат Львівської міської ради: «Наступного року буде велика боротьба»

|

«Результати 2006 року для України плачевні, бо вчергове ми побачили зраду національних інтересів з боку керівництва держави. Те, що сьогодні робить Президент, розцінюється як зрада українських національних інтересів. Через загравання з антиукраїнськими, російсько-шовіністичними силами, які нас, українців, ненавидять.

Президент мав змогу спертися на патріотичні сили і навести в державі лад. Те, на що сподівалися всі люди, йдучи на майдан. Але цього не було зроблено. Тому це програш для України, для українських сил і взагалі для тих людей, які хочуть добра, незалежності і багатства для нашої країни.

Для Львова рік розцінюю як позитивний. Але тільки на 60 відсотків. Ми почали щось робити у Львові. Міський голова, депутатський корпус почали щось змінювати. Не все вдається відразу. Бо відбувається ламання старої системи і, безперечно, воно не може проходити безболісно.

Остаточно визначитися я зможу навесні. Буде впроваджено нову управлінську структуру в міській раді, ми пропрацюємо місяців зо два, і тоді скажемо, чи зробили правильно, чи наламали дров.

Щодо мене, то я особисто задоволений тим роком. Адже політична сила, яку я представляю, пройшла в міську та обласну ради. Народ нам повірив. Безперечно, ми будемо робити все, щоб усі наші обіцянки було виконано.

Я дуже задоволений фракцією, яку я представляю в міській раді. Нас дев’ять, але кожен вартий трьох. Усі самодостатні, прекрасні, патріотичні та фахові люди. Може, це виглядає як хвалькуватість, але це правда. Я задоволений цим роком.

Наступного року, думаю, буде велика боротьба. Вона і в цілому в Україні, і у Львові. Ну, але ми для того і є в політиці, щоб боротися. Щоб робити щось краще. Головне – не панікувати, не розчаровуватися. Бо життя триває, і ми йдемо до кращого».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *