Мирослав Сеник, голова облради: «Змінювати генеральний план Новояворівська треба в межах вже зміненого»

|

«Проблема питання змін меж Новояворівська – не цілком коректний підхід до розробки генплану, до визначення того, хто буде фінансувати ці роботи та речі, які закладені в генеральному плані, оскільки є зауваження управління архітектури.

Питання генерального плану та зміни меж міста абсолютно не дотичні. Це два різних питання. Обласне управління архітектури повинно було б відслідковувати ці питання в процесі проектування генерального плану.

Якщо генплан прийнятий сесією, ну то що тепер робити… Треба просити, щоби внесли зміни. Але зміна меж абсолютно не дотична до питання генерального плану. Чому ми повинні питання зміни меж розвитку території пов ’ язувати з генеральним планом? Треба змінювати генеральний план в межах тих змінених: з однієї території переносити будівництво на іншу, ліс залишати лісом. Я з цим погоджуюся.

Проблеми під час голосування за питання змін меж Новояворівська виникли через те, що їх сплутали. Через недоречності в генеральному плані міста хотіли блокувати питання зміни його меж. Це неправильно».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *