Ігор Чуркін, голова спостережної ради ЗАТ ЗКТ: «Сподіваємося, що наступного року на 30 – 40 відсотків збільшимо обсяг виробництва»

|

«Ми задоволені сьогоднішньою зустріччю керівництва області із трудовим колективом. Через недостатність інформації склалися різні думки, які нам не давали змоги правильно розуміти один одного. Однак з допомогою пана Олійника, голови облради пана Сеника та мера Львова пана Садового нам разом вдалося скласти програму дій.

Щодо гуртожитків… Ми будемо створювати товариство мешканців кожного будинку, щоб люди мали змогу приватизувати те помешкання, де вони сьогодні проживають.

Міський голова дав нам можливість здати будинок цього року, тому сподіваємося, що до нового року всі, хто так довго чекав на квартири, їх отримають.

Усі питання щодо заробітної плати вже знято.

Ми не можемо скласти програму дій на наступний рік, тому що чекаємо прийняття бюджету Верховної Ради, де закладено субвенції на закупівлю тролейбусів. Після того треба чекати затвердження бюджету в кожному обласному центрі. Лише тоді можемо скласти свою основну програму роботи. Поки що конкретно нічого сказати не можемо.

Сподіваємося, наступного року на 30 – 40 відсотків збільшимо обсяг виробництва».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *