Василь Павлюк, голова фракції ВО «Свобода» у ЛMP: «Питання визнання Голодомору під час візиту Путіна українська влада не порушуватиме»

|

«Те, що Путін приїжджає, – це нормально, бо, як казав один політик, ми вічні сусіди і з тим нічого, на жаль, не зробимо. А чи щось поліпшиться в стосунках? А що може поліпшитися, вони що погані? Я би так не сказав.

Треба просто їх виводити на прагматичний рівень. Якщо це економіка, то давайте не гратися в ці забавки, що нам заявлять про те, що газ для України буде дешевший. Та не треба цього – якщо він стільки коштує, то він стільки коштує і все, але при цьому платити за транзит у повній вартості. І не треба говорити, що ми вам робимо знижки. Або оренда для Чорноморського флоту. Якщо вони не хочуть платити справжню ціну, то її заплатить флот НАТО чи якийсь інший. Які проблеми? Усього лише треба, щоби все було прозоро і відкрито.

А всі ці закулісні ігри наших політиків, які розказують, що роблять добро для України і в той же час возять до Москви валізами гроші, щоби заробити для себе дивіденди, то це ненормальні речі і наша партія цього не підтримує.

Наша політична сила й надалі виставляє претензії до Росії, як правонаступниці Радянського Союзу. Якби вони були чесні і порядні, їхні можновладці, то вони давно вибачилися б за усі ті репресії та голодомори щодо українців. Це якщо вони дійсно хочуть бути добрими сусідами. Але вони як були завойовниками, так і залишилися, і вважають нас за ніщо.

Я не думаю, що питання про визнання Росією голодомору будуть порушувати під час візиту Путіна, бо в нас холуйська влада, а не проукраїнська».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *