Ігор Дедишин, заступник гендиректора ФК «Карпати»: «Садовий поставив на голосування не той проект ухвали, який розробила погоджувальна рада»

|

«ФК «Карпати» і його вболівальники обурені тим, що на голосування сьогоднішньої сесії Львівської міської ради було поставлено саме таке рішення. Нам не зрозуміло, хто готував цей проект ухвали, тому що впродовж трьох днів над питанням оренди майнового комплексу «Україна» працювала погоджувальна рада з представників фракцій міської ради, депутатської комісії з фізичної культури і спорту, уболівальників і представників футбольного клубу. В результаті дуже складних переговорів, під час яких тривали постійні дискусії, дійшли до компромісного рішення, яке влаштовувало всіх. Для зняття напруги щодо цього питання рада прийняла домовленість, що майновий комплекс «Україна» передається ФК «Карпати» в оренду терміном на десять років за плату одна гривня.

Перед початком сесії я разом з Юрієм Кардашевським підходив до Садового. Ми сказали міському голові, що цей проект ухвали ні з ким не узгоджено, до того ж, невідомо, хто його розробив, а в погоджувальної ради є інший проект. Саме його Кардашевський запропонував поставити на голосування. Чомусь Андрій Іванович вирішив прийняти вольове рішення і поставив на голосування інший проект ухвали.

Тому ми й уболівальники ФК будемо ініціювати повторний розгляд цього питання на сесії міськради. Ми говоритимемо про те, щоб поставили на голосування проект про оренду майнового комплексу «Україна» на 10 років. За великим рахунком, сам стадіон «Україна» нам не потрібен. Проблема в тому, що в цей стадіон треба вкладати великі гроші, щоб його зробити окрасою міста, створити умови для вболівальників, удосконалити інфраструктуру. Якщо місту це не потрібно, то нехай воно саме визначає, що робити з цим стадіоном. Ми такого рішення не приймаємо».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *