Петро Олійник, голова ЛОДА: «Я зроблю все, аби зберегти єдність партії»

|

“Учора на засіданні ради “Нашої України” відбулася дискусія, яка характерна для демократичної партії. Думаю, нам вдалося знайти компроміси. Головне, що всі, хто відстоює іноді протилежні погляди, усвідомили, що за жодних обставин не можна розколювати партію, адже це може зашкодити не лише самій партії, а й усій країні, оскільки ми – вагомий фігурант політичного життя України.

Дискусія була досить гострою, звучали різні думки. Наприклад, є пропозиції обрати раду партії і зачекати з виборами голови, обдумати це питання. Є також пропозиція провести таємне голосування кандидатури голови ради в залі, і така думка має право на життя. Але я думаю, що це буде не зовсім правильно, тому що голосування в залі часто відбувається на емоціях. Я переконаний, що потрібно обирати раду партії, і вже вона обиратиме собі лідера.

Учора ми розглянули дуже гарні зміни до програми партії. Я, як людина, що прочитала у своєму житті багато партійних програм, можу стверджувати, що наша – одна з найкращих: вона виважена, скерована на відстоювання національних інтересів і головне – ми єдина політична сила, яка у своїх програмних документах робить акцент на європейську інтеграцію. На завтрашній з’їзд я приїду в гарному робочому настрої і зроблю все, аби зберегти єдність і силу партії”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *