Андрій Садовий, міський голова Львова: «Я десять разів скликав наради з тими данцями, але вони далі дурять людей»

|

«Дуже непроста ситуація склалася на вулиці Варшавській. Коли почалася реалізація програми за позикою Світового Банку, був проведений тендер і його виграла данська фірма. І от сьогодні маємо результат роботи відомої західної компанії, яка взяла гроші і найняла українську фірму. А ця українська фірма просто нічого не зробила.

Звинувачення всі пробують перекинути одні на одних. А громаду міста Львова лишили фактично на призволяще. Тому ми будемо починати судовий процес. І я думаю, що через суд вимагатимемо повернення коштів громади, які були нераціонально використані.

Спочатку данці найняли фірму «Нафтогазбуд». Проте, наскільки мені відомо, угоду з нею вже розірвано. Думаю, що для цієї компанії тепер було б чесно просто прислати хороших фахівців із-за кордону, але вони ставляться до України, як до країни третього світу.

І тому знову наймають якісь маловідомі фірми. Вони підходять із погляду економічної вигоди. Кінцевий результат їх не цікавить. Я буду порушувати це питання і під час розмови з послом, також звертатимуся в інші інстанції. Я цього так не залишу. Треба людям вдарити по руках, щоб більше такого не було не тільки у Львові, а й в інших містах України».

Я десять разів скликав наради з тими данцями, вони мені клялися, що все зроблять, а віз і нині там. Вони нічого не зробили і далі дурять людей, прикриваючись великим іменами».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *