Олег Махніцький, депутат Львівської міської ради: «Протест прокурора щодо будівництва на вулиці Гвардійській – необґрунтований»

|

«Будівництво на вулиці Гвардійський, 17а безпосередньо стосується фракції «Свобода». Протест прокурора щодо цього будівництва є абсолютно необґрунтованим. Тому ми будемо відстоювати цю позицію. Якщо такі речі відбуватимуться й далі, ми організовуватимемо прес-конференції й інформуватимемо, що наше місто повертається до часів репресій.

Протест прокурора ґрунтується лише на словах. Прокурор посилається тільки на інформацію СБУ. Мені ж відомо, що на вулиці Гвардійській жодні кабелі не прокладено. Ми також подали в СБУ офіційний запит від фракції. Якщо посадовці нададуть нам неправдиву інформацію, це буде підставою для притягнення їх до кримінальної відповідальності.

Чому цей протест з ’ явився тільки тепер? Адже ухвалу сесії було винесено ще кілька років тому. Тобто з ’ являється підозра, що причини подання протесту є зовсім іншими.

Наскільки нам відомо, після здачі в експлуатацію приміщення Палацу Потоцьких туди переносять резиденцію Президента. У Львові не може бути дві резиденції».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *