Остап Блищак, директор ЛКП «Спортресурс»: «Ніякої блокади немає і не буде»

|

«Учора було проведено збори колективу ЛКП «Спортресурс». Це 32 особи. І колектив відмовився працювати та обслуговувати стадіон «Україна», тобто йдеться як про обслуговування матчів, так і про між матчевий період, зимовий, коли немає зустрічей «Карпат» чи будь-яких інших футбольних матчів. Що призвело до такої позиції? Упродовж вересня та жовтня цього року 32 працівників не отримують заробітну плату. І так виглядає, що якщо відносини з ФК «Карпати» будуть у такому ж дусі, то вони й не отримають її ні за вересень, ні за жовтень, листопад і грудень. Але працівників попередили, що вони не мають сподіватися на виплату, а швидше всього будуть звільнені у зв’язку з відсутністю джерел фінансування.

Наш колектив просто відмовився працювати, бо він не має заробітної плати вже два місяці. Що означає відмовився працювати? Сторожі закрили двері, прибиральники не вийшли на роботу і та команда гостей, яка приїхала сьогодні, не може доступитися до стадіону. І це наша спільна вина. Ми бачимо вирішення цієї ситуації шляхом погашення «Карпатами» боргу ЛКП «Спортресурс» протягом сьогоднішнього дня. Наразі заборгованість сягає 90 тисяч 500 гривень.

Ніякої блокади немає і не буде, просто працівники вернуться до своїх прямих обов’язків. Чому «Карпати» так себе поводять? Через те, що постійно триває непорозуміння між Львівською міською радою та ФК «Карпати», а ми є уповноваженими розпорядниками міськради. Сьогодні міський голова Львова Андрій Садовий попросив працівників стадіону повернутися до своїх прямих обов’язків. Тому команда гостей «Арсенал»може сміло зайти на стадіон і провести тренування».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *