Тарас Гаталяк, представник ГМ «Опора»: «Після підняття тарифів люди знову житимуть у бідності»

|

«Мене дивує те, що проблемою тарифів чомусь цікавляться тільки громадські організації. Вважаю, що це питання мали винести на сесії всіх міських рад, які повинні були звернутися до Кабміну з вимогою зрівняти ціну на газ для населення і для комунальних підприємств. Адже різниця становить 30%, відповідно тариф на тепло може знизитися на 30%.

Після підняття тарифів багато людей потраплять за межу бідності. Вони будуть не в змозі платити за комунальні послуги. У результаті ми отримаємо серйозні проблеми, можливо, навіть банкрутство теплопостачальних підприємств.

Ніхто не говорить сьогодні про економічне підґрунтя тарифів на послуги теплопостачання. Так, їх треба підвищувати, бо зросла ціна на газ. Але ми не говоримо про те, що економіка в нас не запрацювала і передумов для її ефективної роботи ми не маємо. Економічні закони не працюють. А з нового року нас знову чекає підвищення податків. У результаті нас заганяють за межу, тобто всі гроші, які матиме населення, вимітатимуться. Люди знову будуть жити в бідності.

Вже є перші симптоми, що бізнесмени хочуть закривати свій бізнес і будуть виїжджати за кордон. Це жахлива ситуація.»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *