Володимир Квурт, секретар Львівської міської ради: «Половину працівників мерії я попросив би шукати інше місце застосування своїх талантів»

|

«Ефективність нової структури виконавчих органів міської ради залежатиме від тих кроків і того кадрового наповнення, яке відбудеться найближчим часом. Щодо того, ким я задоволений і ким не задоволений, то дипломатично скажу так: половину виконавчих органів міської ради я б з чистою совістю і з чистим серцем попросив пошукати інше місце для застосування своїх талантів. Нових людей, які прийшли в міську раду, можна порахувати на пальцях. Загалом у мерії працює 1259 осіб. Це те, що ви бачите, те, про що ви чуєте. На жаль, у комунальних підприємствах є посади, які не фігурують як посади працівників міської ради.

Скільки в нас є комунальних підприємств, я пробував з’ясувати, вступаючи на посаду. Такі спроби робив міський голова і керівник управління промисловості. Точної кількості комунальних підприємств у нашому місті, у мене склалося таке враження, не знає ніхто. Цифри абсолютно різні. Навіть наш центр реєстрації дає абсолютно протилежні цифри. Це факт.

Тому я думаю, що необхідно звільняти людей, які не бажають працювати, прощатися з ними».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *