Іван Онисковець, начальник управління інженерного господарства: «Пан Дяків цього разу програє»

|

«Якби підготовку рішення щодо тарифів було проведено з порушеннями, то Антимонопольний комітет ніколи б його не погодив. Згідно з законом України «Про регуляторну політику», Антимонопольний комітет відповідає за правильність дотримання процедури. Він погодив, отже – процедуру витримано.

Розумієте, є частина людей, які намагаються прийти, допомогти, підказати, а є частина, яка намагається знайти якісь недоліки і на тих недоліках «крутити» велику політику.

Щодо заяви про фальсифікацію протоколу третього громадського слухання, то хочу сказати, що його підписав Компанієць, представник від громадськості Неберикут і Лапан, начальник нашого економічного відділу. Я своїм рішенням припинив громадське обговорення, бо це в моїх повноваженнях. А щодо того, що є сфальсифіковані протоколи, то я би хотів наголосити, що є всі підписи. Все оформлено так, як має бути. Так що це звинувачення в пресі абсолютно безпідставне.

Я думаю, що фірма «Формула» таки подаватиме до суду. У мене складається враження, вона є тією організацією, яка любить такі речі, любить таким займатися. Але вони вже будуть судитися проти нас та проти Антимонопольного комітету. Це державна структура, яка відповідає за те, що робить, а тому я впевнений у наших діях. Пан Дяків цього разу програє. Процедуру витримано, все зроблено.

Хочу сказати, що, на превеликий жаль, протягом місяця, коли було надруковано тарифи в газеті «Ратуша» і розміщено на веб-сторінці, ніхто з громадських організацій, які дуже виступали проти тарифів, не звернувся до нас, не висловив своїх зауважень і пропозицій. Ні формула, ні ГО «Захист прав споживачів», але ми все-таки слухання проводили.

На громадських слуханнях не було жодної пропозиції щодо розміру тарифу, його розрахунку. Тобто всі визнали, що тарифи потрібно підвищити. На скільки? Ніхто не казав. Говорили, яку частку має відшкодувати бюджет. От і все».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *