Ольга Семеренко, виконавчий директор ВАТ «Галичфарм»: «Наступного року більшість інвестицій ми спрямуємо на виготовлення ін’єкційних розчинів»

|

«Наразі ін’єкційні розчини в ампулах, які ми виробляємо, є стратегічним напрямом розвитку корпорації «Артеріум», до складу якої ми входимо. У 2011 році «Галичфарм» планує втричі збільшити виробництво ін’єкційних розчинів, порівняно з нинішнім рівнем. У 2007 році всі наші інвестиції буде максимально спрямовано на виготовлення ін’єкційних розчинів.

Цьогоріч ми запланували і абсолютно освоюємо до 20 мільйонів інвестицій. Наступного року наші інвестиції становитимуть до 30 мільйонів. Ми вже маємо конкретні плани, об’єкти, на які їх спрямуємо. Це будуть, насамперед, ін’єкційні розчини і фітохімічне виробництво, тобто випуск препаратів на основі рослинного походження. І це наша реальність. Адже до 1 січня 2009 року всю фармацевтичну промисловість мають модернізувати до стандартів міжнародної практики.

Окрім того, маємо низку допоміжних інвестиційних напрямів. Адже не можна розвивати лише виробництво, треба розвивати всю інфраструктуру. Тобто і котельню, і ліфтове господарство, і допоміжні служби забезпечення виробництва».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *