Василь Косів, заступник міського голови з гуманітарних питань: «Я готовий уже сьогодні прозвітувати про всі кошти, витрачені на святкування 750-річчя Львова»

|

«Сьогодні на засіданні сесії Львівської міської ради надійшов запит від депутата Трача з фракції «Наша Україна» з проханням оприлюднити кошти, які витратили на святкування 750-річчя Львова. Наскільки мені відомо, дирекція святкування вже оприлюднила свій публічний звіт і наразі відомі кошти, якими вона розпоряджалася. Щодо видатків з міського бюджету, то вони були лише на ті заходи, які проводять щороку. Це, скажімо, театральний фестиваль «Золотий лев», на який управління культури завжди надає гроші, також молодіжний гайд-парк. Це все щорічні заходи, просто цьогоріч вони відбувалися у межах святкування Дня міста. Отже, я готовий уже сьогодні прозвітувати про всі кошти, про всі заходи, які відбулися. Тут проблем немає.

Такі питання виникали разів 30 під час підготовки свята. Я вже втомився розповідати, як ми це все робимо. Грошей насправді в бюджеті не було, а святкування відбулося, тому й виникає багато питань: як це відбулося, за які кошти? Саме тому в дирекції тепер проходять перевірки контрольно-ревізійного управління. Питання виникають, адже заходи були масштабні і, відповідно, надано великі кошти, тому люди запитують, депутати запитують. Це нормальна ситуація і нормально, що депутати скерували запит, а ми підготували відповідну інформацію».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *