Мирослав Сеник, голова Львівської обласної ради: «Керівництво області та міста домовилось про те, що проект щодо «Спартака» буде спільним»

|

«Керівництво області домовилось із керівництвом міста про те, що проект по загосподаренні території комплексу «Спартак» буде спільним. Його має напрацювати спільна комісія обласної та міської ради, але для того, щоби цей спільний проект реалізувати, треба майно, яке ми передали на баланс управлінню внутрішніх справ, повернути назад. Воно було і є майном обласної ради, однак зараз об ’ єкт на балансіУВС. Мова йде про велику територію на вулиці Замарстинівській.

Я наполягатиму, щоби до складу спільної робочої групи увійшов голова комісії з питань містобудування та архітектури житлово-комунального господарства, голова комісії з питань молоді та спорту, бо це питання комплексу спортивних споруд. Зараз в нас цікавляться тільки житловим будівництвом. Долучити треба когось із обласної державної адміністрації.

Ми мусимо зробити гарний конкурсний проект і виставити його на відкриті торги. Спільна комісія має напрацювати інвестиційний проект».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *