Василь Куйбіда, кандидат на посаду міського голови Львова: „Хочу покарати замовників, бо винен багатий дядько”

|

„Я налаштований рішуче і використаю всі свої впливи для того, щоб цих замовників вивести на чисту воду. Хочу, щоб покарали замовників, бо винен багатий дядько. Він пожалкує, що став на цей шлях. Я все зроблю, щоб його прізвище стало відомим. Але ніколи не перейду закони держави чи моралі, бо тоді не буду нічим від них відрізнятися.

Якщо хтось сподівається, що він може мене залякати погрозами та таким брудом, то він дуже помиляється. Я належу до тих людей, яким чим більше погрожують, то тим більше вони відстоюють власну позицію.

У той час, коли ми здобували політичні свбоди, коли ми утверджували паростки демократії, вони розкрадали наше місто, доводили до банкрутства підприємства і переводили їх у свою власність. Вони стали багатими впливовими людьми із засобами масової інформації і сьогодні хочуть забрати весь Львів у власність. Їм замало економічної влади, вони рвуться до політичної влади, щоб у такий спосіб погасити свої борги.

Гадаю, вони були переконані, що уже обдурили львів’ян і що крісло мера опанували. Останні рейтинги показали, що це не так і змусили їх вдатися до відвертого бруду. Як вони зневажають львів’ян – показують їхні цинічні листівки, які вони друкують і величезними тиражами розкидають.

За це не можуть нести відповідальності молоді люди, які не знають законодавства і які в сьогоднішній ситуації, намагаючись заробити на життя, працюють агітаторами. Ви ні замовники, які добре знають законодавство. Оці замовники ховаються за молодих людей, підводячи її до кримінальної відповідальності.

Я хотів би, якщо в цих замовників є хоч крапля совісті, щоб вони вийшли, назвали свої прізвища і відстоювали те, що вони написали в цих брудних листівках”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *