Олекса Гудима, Голова ЛОО УНП: „Наступним головою ЛОДА буде соціаліст”

|

„Наступним головою Львівської обласної адміністрації буде соціаліст. Це цікаве припущення? Якщо в обласну раду потрапить тільки „Наша Україна”, „Батьківщина” і соціалісти, то, знаючи любов Юлії Тимошенко до „Нашої України” і, зокрема, до Петра Олійника, то він не має шансів бути головю Львівської обласної державної адміністрації.

Як пояснити його висловлювання щодо таких дружніх сил, з якими він прийшов всю дорогу, маю на увазі Блок Костенка-Плюща? У пана Олійника трішки змінилася ідеологія в соціалістичну сторону. Він своєю ідеологією рухається від національної демократії, що властиво „Нашій Україні”, до лівої ідеології, бо інакше я його висловлювань пояснити не можу.

Можливо, таке десь є на Хмельниччині, на Харківщині, але на Львівщині… Ми добре знаємо, що в міську і обласну раду обов ’ язково потраплять три блоки і зовсім не так, як це говорить Олійник. Це – „Наша Україна”, „Батьківщина” і Український народний блок Костенка-Плюща.

Це очевидно всім. Але в зв ’язку з тим, що пан Олійник отримує такі команди від свого патрона пана Безсмертного, який “дуже любить” УНБ Костенка-Плюща, то, можливо, він мусить так говорити.

Мені жаль, бо місяць тому я його просив, щоб він не використовував адмінресурс. А він його, на жаль, використовує навіть тоді, коли нібито перебуває у відпустці. Бо підконтрольні пану Олійнику і пану Батенку кишенькові соціологічні служби подають йому ті дані, які він хоче. Тобто там з’ являються блоки Литвина у Львівській області, соціалісти, можливо, появляться ще якісь міфічні сили, які буде пан Олійник рекламувати. Бо його заява є ніщо інше, як підтримка на Львівщині соціалістів.

Що робиться з Олійником не знаю, я його давно не бачив і не спілкувався з ним”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *