Любомир Буняк, екс-міський голова Львова: „Я посміюсь над виборами в місті Львові»

|

„Я прийшов працювати у Львів на настійливе прохання певних політичних сил, які тоді вважали, що Львів треба врятувати. Я думав так: я прийду на чотири роки у Львів, зроблю багато добрих справ, а про них люди напишуть і скажуть. Я прийшов сюди працювати з одною метою. Львів був у важкому стані, критичному, я переконаний, що якби ця влада, яка тут була, була б іще чотири роки, у Львові сьогодні був би Алчевськ.

Я справді хотів зробити воду у Львові і сьогодні ця програма є виконана на 80 відсотків, її треба тільки закінчити. Я думав, що до квітня ми її закінчимо.

В мене були засади, що я маю зробити. В мене була мета – виконати свою програму, подякувати львів ’янам і спокійно піти на відпочинок. А який сьогодні сенс знову іти на посаду міського голови? Який сенс іти і працювати для громади? Я вважаю найбільшою помилкою за своє мерство, образно кажучи, те, за що мене і виставили, тобто за те, що я не порушив клятви, яку я прийняв.

В бесідах окремі люди мені заявляють: „Ідіть на вибори, бо львів ’яни не мають за кого голосувати».

Який сенс при цій системі влади, яка є сьогодні іти на мера? Коли ти маєш 100-відсоткові обов’ язки, 100-відсоткову відповідальність, і не маєш влади і крім того, тобі ніхто не допомагає, а стараються завадити. Хто мені допомагав? Мені ніхто не допомагав, а тільки шкодили, в тому числі і значна частина ЗМІ.

Я щиро посміюсь над виборами в місті Львові. Я не заздрю Львову”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *