Зеновій Бермес, Президент Асоціації роботодавців Львівщини: „У нас багато претензій до Львівської міської ради”

|

„На жаль, нам ще дуже багато треба зробити, щоб земельні стосунки в Україні відбулися справді такими цивілізованими, зрозумілими та прозорими. Це є завданням влади. Завдання громадських організацій – сприяти тому, щоб ці процеси відбувалися швидше.

Я можу з приємністю сказати, що у нас у Львівській області, якщо говорити про моменти негативні, на гарячу лінію по земельних проблемах поступає менше звернень.

Проте у нас є дуже багато претензій до Львівської міської ради, де, на жаль, мусимо кардинально змінити стосунки влади, повернути її обличчям до громадян міста. Адже нам не вдалося вирішити питання корупції та зловживання. І це є темою нашої роботи після настуних виборів.

На що скаржаться підприємці? Їх, власне, не люблять обрані депутати. Зловживання були як у Львові, так і в Дрогобичі чи у Трускавці. Проблеми подібні – там, де є законне право підприємця отримати землю, бо він має на ній нерухомість, цього не розуміють депутати.

Однозначно, що ми при потребі сприятимемо судовому вирішенню справи. Але це є елементарні речі, і якщо ми їх будемо показувати, то тих проблем буде менше.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *