Зеновій Сірик, в.о. міського голови Львова: ”Комунальні служби забезпечують життєдіяльність міста”

|

“В Україні всі звикли, що на Йордан мають бути морози, але не більше мінус двадцяти, бо це не притаманне нашим кліматичним умовам, але мушу сказати, що вчора я зустрічався з представниками французької фірми, які вивчали систему теплопостачання Львова, то вони вражені, що при такій температурі всі служби працюють і забезпечують життєдіяльність міста.

Є певні проблеми з подачею води подекуди і там де це можливо, ми її відігріваємо, ліміти на газ є, обидві ТЕЦ працюють в робочому режимі. Можна сказати, що місто з теплом, транспорт працює також у родбочому режимі.

Окрім цього, скасовано навчання, але я би дуже просив акцентувати, що скасовано навчання в школах і садочках, але не для вчителів і я це буду перевіряти. Бо умене таке враження за оці два дні склалося, що частина вчителів та вихователів сприйняли це так, ніби це вони діти. Вони повинні ходити на роботу, і це не тому, що нам так хочеться. Є випадки, коли батьки не мають де залишити дітей, тому вони мають бути в школах і садках і мають займатися з дітьми у відповідності до програми.

Всі лікарні та заклади охорони здоров’я працюють в номарльному режимі. Також хотів би подякувати громадській організації “Оселя” щодо розміщення оцих наметів для бездомних. Також працює притулок для бездомних на Привокзальній, але він маленький і не може вмістити всіх бажаючих. Хоча місце є і при потребі ми можемо задіяти міський витверезник, де люди зможуть переночувати і помитися.”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *