Олекса Гудима, кандидат на посаду міського голови Львова: „Я можу зробити для свого міста значно більше, ніж я вісім років робив у Верховній Раді”

|

„Я втомився від Верховної ради і відчув, що я можу зробити для свого міста значно більше, ніж я робив вісім років у Верховній Раді України. Це є головна мотивація, чому я йду на вибори міського голови Львова.

Головні пункти моєї програми – житло для соціально незахищених верств населення, а зокрема військовослужбовців, молоді. Центральний пункт – це вода, ми хочемо подавати воду не за рахунок збільшення податків, а за рахунок заощадження і зменшення втрат з 36 до 20 відсотків.

Як енергетик, в програмі я говорю і про енергоощадні технології. Ми хочемо зменшити споживаня газу і дбати про економію. Крім цього пунктами моєї програми є і ліквідація корумпованої системи обслуговування владою підприємницьких структур, що є болючою точкою для підприємців. Ми будемо нещадно боротися з бюрократією.

Ми будемо на центральному рівні продовжувати добиватися визнання вояків ОУН-УПА, а на міському рівні – здійснювати доплати до пенсій воякам ОУН-УПА і забезпечимо їм безкоштовний проїзд у міському транспорті.

Ми будемо дбати про охорону здоров ’ я, освіту і дошкільні заклади, будемо повертати дітям дитячі садочки, які були попередньою владою забрані. У вирішенні соціальних питань і при формуванні соціальної політики міста будуть максимально залучатися громадські організації соціального спрямування.

Крім цього ми будемо узаконювати межі земель Львівської міської ради, тому що вони є поки що неузаконені, вони є у користуванні міської ради, але належать сільським громадам, які ці землі відверто розкрадають. Ми не будемо допускати ущільнення існуючої забудови житлових кварталів, знищення насаджень, природних водоймищ, спортивних і дитячих майданчиків.

Ми бачимо Львів містом впорядкованих парків і скверів, зоною відпочинку для громадян, котрі пишатимуться нашими спільними здобутками. Я це все виношу на осуд виборців, з надією, що вони сприятимуть перетворенню Львова на справжню духовну столицю України. Я зобов ’ язуюсь перед львів ’ янами співпрацювати з громадою на засадах злагоди, довіри і взаємоповаги.

Якщо мене оберуть міським головою Львова, я буду співпрацювати з тою більшістю, яка буде обрана до Львівської міської ради за пропорційними списками. Я не можу говорити, що я буду одноосібно правити містом. На першому місці будуть інтереси міської громади, тобто інтереси семисот тисяч львів’ян. Я вважаю, що міський голова повинен пропонувати 50 відсотків посад у міськраді, а ще 50 відсотків – сформована у міській раді більшість”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *