Олександр Олійник, експерт-ідеолог Центрального виборчого штабу блоку „Наша Україна”: „Ми критично подивились на ту програму, що затвердили раніше і вирішили її модифікувати”

|

„Кожна партія, яка йде на вибори має свою програму, що була затверджена і яка є її невід’ємним атрибутом. Так само і «Наша Україна». Ми критично подивились на ту програму, яку в свій час затвердили і побачили, що її певним чином потрібно модифікувати, щоб вона відповідала світогляду членів партії та показувала те, що партія пропонує суспільству.

Певні ідеологічні погляди програми є недостатньо висвітлені, і тому розробка програми партії це основна задача, яку ми поставили перед собою.

В чомусь ми дублюватимемо існуючий уряд та Секрітаріат Президента. Ми розуміємо, що це не буде ексклюзивна чи унікальна постановка задачі, бо вже зараз є аналог – „ План розвитку країни ” Інни Богословської. «Наша Україна» з повагою ставиться до цього документу, бо він інтелектуально цікавий і у ньому є що почитати, але разом з тим є боротьба і є конкуренція, бо це вже нормальне явище в будь-якому суспільстві.

Ми пропонуватимемо шляхи, які можливо відомі, але не використовуються урядом, або використовуються не в такому напрямку. Це буде осоновою нашої стратегії.

Формат подачі матеріалу це десять кроків. Ми вважаємо, що він є досить оптимальним.

„Наша Україна” пропонує не те, що суспільство хоче почути, а пропонує те, що може зробити.

Наш проект спрямований для професіоналів та партнерів, які зрозуміють нас ідеологічно та та політично. Програма розрахована на людей, які будуть кандидувати на виборах до міських, обласних, сільських рад на виборах”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *