Андрій Шкіль, народний депутат України, член політради партії ВО „Батьківщина”: „Із партії виходитимуть тільки не задоволені місцями у списку”

|

„Члени ВО „Батьківщина”, які виходять з його числа, керуються виключно бажанням використати патрію у приватних цілях. Нажаль, певна кількість таких людей є, проте, думаю, вона незначна. Із „Батьківщини” вийдуть тільки не задоволені місцями у списку. Ті, хто прийшов працювати і допомагати партії у розбудові вони в ній були і залишаться й надалі.

Щодо місцях у списках, то політична партія – демократичний інститут і коли є ріішення обласної, міської чи районної організації, то на це не може вплинути центральний офіс. Проте коли мова йде про порушення партійної дисципліни, то у нас є відповідні структури, які контролоюють дотримання цієї партійної дисципліни.

Наразі проблем із оприлюдненням списків немає, бо на нашому з’їзді були представники преси. А документи із переліком прізвищ нашого списку сьогодні передаються до ЦВК і як тільки вони будуть прийняті центральною виборчою комісією, то одразу на нашому сайті з’явиться перелік прізвищ із коментарями до кожного з них. В списку не буде людей, яких можна соромитись, бо це будуть потужні лідери. Це буде блок особистостей”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *