Зеновій Сірик, в.о. міського голови Львова: „В мене є зауваження до роботи управління транспорту і зв’язку»

|

„Усі п’ять пунктів резолюції автоперевізників стосуються Верховної Ради, а завершуються проханням звільнити начальника управління транспорту і зв’язку Ярослава Вовчака. Він не відповідає за дії Верховної Ради. Але, звичайно, в мене є певні зауваження до роботи його управління.

Перше – я казав, що, на жаль, воно безпідставно затягнуло роботу над багатоповерховими автомобільними стоянками в центральній частині міста. Депутати прийняли ще в липні ухвалу, в якій визначили місця для стоянок. Десь у жовтні я довідався, що ця ухвала практично не виконується. Ніхто не подав документів в „Містопроект” на розробку технічної документації. І мені довелося вжити рішучих заходів, щоби цей процес прискорити, бо він є дуже актуальним.

Що стосується заключень договорів оренди, це я мушу з’ясувати. В п’ятницю о 15 годині ми зустрічаємся з паном Вовчаком, він підготує інформацію, послухаємо профспілки і, я думаю, що там проблем не буде. А в чому між ними була суперечка, я мушу з’ясувати.

Якщо його провина заключа є ться в п’яти пунктах щодо внесення змін до Закону Верховної Ради, за це я не зможу його звільнити. Але якщо виявляться його суттєві порушення щодо заключення оренди на паркування, тоді будемо робити висновки».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *