Віталій Загайний, депутат Львівської міськради: „Поки депутати захищали права львів’ян, Садовий піарився перед власними телекамерами”

|

„Хіба в своїх снах Андрій Садовий бачить, як він по ночах піднімає з ліжка депутатів львівської міської ради. Я б волів, щоб замість таких снів він зайнявся проблемою мешканців відомчого житла на вулиці Пулюя, які вже кілька років не можуть вирішити своїх проблем з ВАТ „Південьзахіделектромережбуд”, головою правління якого є саме Садовий.

У помешканні відсутня тепла і гаряча вода, не зроблений ремонт, не підготовлено документів для того, щоб передати житло на баланс міста, яке могло б допомогти цим мешканцям. Запевняю, таких сюжетів в програмі „Самопомочі” ви не побачите. Але чи можна довіряти порадам господаря, який не може вирішити власних проблем?

Те саме стосується і мешканців будинку №6 на вулиці Ярошинської, який збудовано за участі тресту Андрія Садового. Продані у 2003-2004 роках квартири залишилися без тепла через те, що з вини його підприємства будинок не був введений в есплуатацію. То як може людина, яка не вирішує проблем, що залежать тільки від нього самого, помогти мешканцям десятка тисяч інших будинків?

Що стосується дитячих майданчиків, які так любить захищати „Самопоміч”. Ми провели колосальну роботу – відновили всі межі, площі, місця розміщення майданчиків, розробили ухвалу і провели її через сесію. Наша робота дозволила забути, що території дитячих майданчиків можуть забудовуватися, використовуватися під інші цілі.

У той час, колими з депутатами фракції „Наша Україна” займалися вирішенням проблеми, Андрій Садовий піарився перед власними телекамерами. Я ще тоді нагадував йому, що найпроблемніші дитячі майданчики, скажімо такі, як по вул.Нєкрасова, чи по вулиці Карпинця було віддано в приватні руки ще в 2001 році, коли Садовий був депутатом львівської міської ради. 4 роки депутатства, керівництво депутатською комісією і жодної спроби захистити ці ділянки! Однак він уник чесної і відкритої розмови про те, як створювалися і вирішувалися ці проблеми”.

В одному зі своїх останніх інтерв’ю Андрій Садовий заявив про те, що його бояться депутати львівської міської ради, бо він нібито по ночах їх піднімає для того, щоб вирішити проблеми.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *