Петро Олійник, голова ЛОДА:”Коли мені зібрали інформацію, то я побачив, що ця структура нездатна виконувати такі будівельні роботи”

|

“Ця ситуація виявилася не тепер, але я не мав ніякого розуміння в Кабміні, ні в ДМС, бо про що можна говорити, коли міністр економіки лише у вересні розродився відповдним документом – підписав угоду на використання трансфертів ЄС. А я перший лист з цього приводу написав 25 лютого, на десятий день роботи.

Тендер проведено на початку літа. Тендер проводив Євросоюз, але подачу робили окремі державні структури на Україні. На превеликий жаль, ОДА не бере участі в тендері. Коли я дізнався про переможця, то дав доручення, мені зібрали інформацію і я побачив, що ця компанія нездатна виконувати такі будівельні роботи. Я написав у ДМК, але лист залишився без відповіді. Минулого тижня у нас був Єгоров, ми з ним зустрілися – я довго готував цю нараду, по крупинках збирав інофрмацію і тепер у нас є два варіанти – або фірма „Струм” буде будувати, а управлінські функції виконуватиме ЛОДА або ДМК по факту виконаних робіт зі штрафними санкціями, або Кабмін нам дозволить провести тендер за скороченою процедурою, а це трапляється нечасто – останній раз на рівні держави, коли було Євробачення. Коли відбудеться тендер, то я думаю, що такі мегаструктури як наприклад Київміськбуд можуть зробити це за місяців.”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *