Мирослав Сеник, перший заступник глови ЛОДА: „Я категорично проти того, щоби працювати з „Газ-Теплом”

|

„Як член виконкому можу сказати, що я категорично проти того, щоби працювати з підприємством „Газ-Тепло”. У нас налагодилася нормальна співпраця з ДК „Газ України” і те, що сьогодні ми маємо у у місті газ та працюють всі котельні, це результат цієї співпраці. Вони не відмовляються від укладення угоди з нами її лише треба пролонгувати щороку і час на це ще є.

Тим більше, що газ вони ще подають і залишилося по Львову трохи більше мільйона гривень боргів тепловиків. Але на початку листопада ми цей борг закриємо і укладемо угоду.

Я проти того, щоби наші тепловики працювали з „Газ –Тепло”, тому що для невеликих теплопостачальнильних організацій небезпеки у цьому ніякої немає, а для великих вона існує, бо ця структура входить в фінансово-господарську діяльність підприємства. І з коштів, які надходять, вони повністю забирають собі за газ. Відтак, вимиваються обігові кошти і підприємство не може розпоряджатися тими коштами, що надходять від населеня. З’являються проблеми з технічним станом підприємства, з заробітною платнею, з податками і так далі. З такими великими масивами робити експерименти, я важаю недоречним”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *