Олег Канівець, голова фракції „Батьківщина” в обласній раді: „Федорчук і Чичков саботують рішення Тимошенко”

|

Я знаю, що минулого тижня Юлія Володимирівна мала зустріч з одним із радників і в мене була інформація про те поновлення нашої фракції та поновлення нас в партії.

Але користуючись її хворобою керівник секретаріату Ярослав Федорчук блокує виконання цього розпорядження і, на превеликий жаль, я не можу його отримати.

Існує фактично дві фракції, але юридично – одна , бо та, що намагалася себе проголосити, вона не діяла в рамках регламенту, тому вона не є легітимною. Крім того, бюро обласне, при всій повазі до нього, не може розпустити фракцію, тому що фракцію утворюють не партійні органи, а у відповідності до закону „Про статус депутатів місцевих рад” і утворюють не обов’язково за партійною приналежністю, а й за спільністю поглядів. Наша фракція не є розпущеною до рішення Юлії Тимошенко. До з‘їзду ми маємо право на апеляцію.

Федорчук та голова КРК партії Чичков саботують виконання рішення Юлії Володимирівни про наше поновлення. Вони намагаються її переконати скасувати це рішення. Вони заблокували нам доступ до неї через партійний офіс і ми можемо з нею спілкуватися тільки через радників.

На мою думку, такі дії партійних чиновників з Києва продиктовані бажаням підтримати Івана Деньковича і організацію підприємців „Крок”, яка на сьогоднішній день має тісну співпрацю як з Чичковим, так і з Федорчуком. Вони бояться пустити до себе наше середовище – депутатів обласної ради, бо розуміють, що ми тоді можемо претендувати на прохідні місця у списку.”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *