Зеновій Сірик, в.о. міського голови Львова: „Не хочу, щоб „Батьківщина” спровокувала реакцію у відповідь”

|

„Я б не хотів, щоб фракція „Батьківщина” сама спровокувала щодо своїх членів реакцію у відповідь решти зали. Такі сценарії, якщо проаналізувати роботу ради за 15 років, є дуже характерними.

Тільки хтось починає залізати в кадрово-політичні речі, дістає від решти зали політичну і кадрову відповідь. І мені дуже цього не хотілося б.

Як я розумію, ще не відбулося ніяких кадрових змін. А те, що робиться чи буде робитися, не залежить від різних політичних уподобань чи політичних приналежностей.

Особливо мене здивувала заява „Батьківщини”, бо насправді першим я звільнив, маючи на те серйозні підстави, голову Личаківської районної адміністрації, який до „Батьківщини” ніякого відношення не має.

Чим викликана їхня стурбованість, що нема представника партії у виконкомі, то, зрештою, треба пропонувати… Виконком нам тяжко дався і це є той компроміс, який був можливим на той момент. Те, що заступник є їхнім партійним активістом, то я сказав, він все одно буде звільнений навіть тоді, коли поміняє свою партію. Це позиція принципова.

Решта заступників працює. Я попередив усіх, незалежно від політичної чи фракційної приналежності, що люди, які працюють, повинні на професійному рівні виконувати свої обов’язки”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *