Євген Червоненко, Міністр транспорту та зв’язку України: „Я не вірю в помаранчевість Піха”

|

„Я радий повернутися до свого рідного міста з розправленими плечима. Пройшло п’ять місяців з моменту мого призначення. І сьогодні ми закінчуємо представлення нового керівництва залізничних доріг.Їх заміна відбулася за дорученням Президена України. Я навіть не хочу уточняти чому. Ви всі це знаєте.

Але, якщо на тому тижні за один день було представлено начальників чотирьох залізниць і поруч зі мною на усіх чотирьох представленнях сиділи новий та колишній керівники, то сьогодні в моєму рідному Львові цього не буде. І я відповім вам чому.

Колишній керівник „Львівської залізниці” „щолкав каблуками”, „ранял слєзу” і клявся більше за всіх. Коли ми приїхали з Ющенком до Львова, то перший з двома букетиками стояв Піх. Увесь помаранчевий… Але я не вірю в його помаранчевість.

Коли мене призначили Міністром, я зібрав усіх керівників залізниць і в першу робочу поїздку взяв їх до Москви. Ми всю ніч розмовляли. Довго і принципово. Я сказав відверто – ви досвідчені люди. В мене нема ніяких особистих уподобань. В мене є завдання, яке поставив нам майдан. Я казав тоді всім керівникам – ми маємо зрозуміти, що криється за євроремонтами, за вокзалами, у яких після вкладених десятків-сотень мільйонів падають стелі. Який реальний технічний та менеджерський стан залізниці”?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *